Ergood відгуки

Валентина Хмельницька
Валентина Хмельницька
2023-12-24
Щиро вдячна компанії за класну роботу. Замовляли для дитини стіл робочий, все дуже сподобалось: якість, терміни,комунікація ! Окрема, подяка менеджеру за українську 😉
Просто Жорик
Просто Жорик
2023-11-02
Я заказал на вашем сайте рейки из дерева на заказ, и могу сказать, что я полностью доволен результатом. Оперативность и качество обслуживания меня приятно удивили. Весь процесс был легким и прозрачным, начиная с выбора материала и дизайна и заканчивая сроками выполнения заказа. Рейки изготовлены очень профессионально, и они прекрасно вписались в интерьер моего дома. Мне особенно понравилось, что у меня была возможность участвовать в процессе проектирования и принимать решения, чтобы получить именно те рейки, которые я хотел. Благодарю вашу команду за отличное обслуживание и качественную продукцию. Я определенно буду рекомендовать вас своим друзьям и всем, кто ищет индивидуальные решения для своего дома. Спасибо еще раз!
Андрей Т
Андрей Т
2023-11-01
Замовив стіл з массиву дуба в компанії ергуд. Зробили якісно та швидко. Дякую, буду рекомендувати друзям !
Cergei Kabanov
Cergei Kabanov
2023-10-31
Заказывал столешницу из дерева , качество огонь, рекомендую 👍
Олег Гриценко
Олег Гриценко
2023-10-31
Замовляв кухонний стіл. Якість на достойному рівні. Допомагали в підборі та консультували по всім питанням які мене цікавили. Виготовили в короткий термін та швидко доставили. Рекомендую!
Марьяна Гладышева
Марьяна Гладышева
2023-10-30
Меблі якісні і гарні. Відношення на вищому рівні, допомогли вирішити проблему з замірами
Виолетта Янковская
Виолетта Янковская
2023-10-30
Заказ был выполнен качественно и в сроки! Спасибо вам!
Anatoliy Shoping
Anatoliy Shoping
2023-10-30
Стіл і ліжко якісні. І зробили своєчасно. Дякую
Antonina Bandura
Antonina Bandura
2023-10-30
Дякую вам велике за швидке та якісне виконання замовлення. Якість бомба, працівники дуже ввічливі.
женя мягков
женя мягков
2023-10-30
Это лучшая на рынке фирма, в течение 15 минут после заявки набрали, уточнили по поводу заказа. На следующей день приехал мастер все померели, утвердили материал, сделали все в срок который обещали. Буду ещё не раз к ребятам обращаться.

Меблеве виробництво із дерева – Відгуки

Компанія ergood надала видатні послуги, створюючи на замовлення стіл з дерева з ясеню. Їхня майстерність у роботі з натуральними матеріалами вразила мене. Стіл вийшов не лише красивим, а й міцним, з відчуттям надійності та тепла дерева. Індивідуальний підхід до замовлення та увага до деталей доповнили загальне враження. Я безумовно задоволений результатом і вдячний ergood команді за їх професіоналізм і якість роботи. Тут багато реальних відгуків про меблі з дерева на замовлення компанії ergood.

Павел


Не вперше купуємо меблі з дерева в цьому магазині. Нещодавно купили кухонний гарнітур: Кухню, стіл із дерева. Оплачувала карткою через сайт. Передзвонили відразу після оплати. Зібрали та змонтували кухню відразу ж у день доставки. Стара кухня була із ДСП. З новою з масиву не зрівняється. Гості питають де купили, рекомендуємо ваш магазин!
Юлия

Магазин відгукнувся на наше прохання та подарував для дитячого центру великий обідній стіл та три міні-комоди. Ми безмежно вдячні за таку допомогу! Нарешті наші діти можуть зібратися всі разом на вечерю за більшим столом! Сама меблі чудової якості, дуже красиві і міцні.

Карина


Заказывала мебель под заказ в начале февраля. Вносила предоплату 50%. Остальную сумму оплатила при получении. Доставка в Винницу 2 дня. Меблі з дерева на замовлення. С учетом стоимости доставки купить мебель в этом магазине оказалось выгодней, чем в Виннице. Покупала набор для спальни, кровать и тумбы. Мебель отличная, ожидания полностью оправданы!
Ангелина

Замовляв комод у цій компанії, обслуговування компанії на висоті, менеджер оперативно зорієнтував у бажаному товарі. Дуже порадувала якість товару та швидка доставка у м. Одеса. Невисока вартість доставки приємно здивувала, що важливо для далеких регіонів. Спасибі вам.
Анастасия

Якщо хочете користуватися дійсно красивими та зручними меблями з масиву поколіннями, вам сюди. Живцем набагато красивіше, ніж на фото. Справді створюють атмосферу у будинку.
Юра

Меблі з дерева на замовлення відгуки

Всі гості дивляться білою заздрістю на оновлений інтер’єр у вітальні. 🙂 Видно що меблі не бюджетні. Задоволений, що вирішив не заощаджувати, взяти раз, але добре. На черзі кухня, планую дотримуватися того ж принципу і взяти відразу.
Николай

Грамотний та ввічливий персонал. Менеджери знають свою роботу. Навіть комірник у темі, може дати консультацію та коментарі. Цінник демократичний. Рекомендую.
Павел

Багатий вибір, хочеться всього і відразу: (Обмежилися поки що двоспальним ліжком і матрацом. Бонусом подарували ще настінну полицю (також з сосни)!
Коля

Подобається те, що в цьому магазині можна зібрати дитячі меблі в залежності від площі, де живе сама дитина. Ми з дочкою вибирали разом. Дуже сподобався письмовий стіл із сосни приємного такого кольору Айно 6, також взяли книжкову шафу з ясена і взяли шикарне просто ліжко з масиву дуба. Всі меблі ну дуже красиво виглядають, все зроблено настільки якісно і круто і виглядає, до речі, набагато дорожче за свою вартість. Магазин дуже сподобався, меблі збираються реально швидко та просто. Звичайно, будемо й надалі замовляти. До речі, оплатила я готівкою після отримання після того, як все перевірила.
Виктория

Замовляли комод, письмовий стіл та книжкову полицю з сосни до дитячої, покриті лише лаком. У зв’язку з тим, що ми часто переїжджаємо, меблі повинні бути якісні, легкі. Меблі з ясеня це найкращий для цього варіант? Чи з легкістю витримує наші переїзди?
Мария

Благодаря магазину, мы наконец оформили детскую спальню. Долго думали и выбирали. В результате все-таки, сделали выбор в пользу мебели из массива. Ключевым фактором оказалась экологичность материалов производства. Своим детям мы желаем только лучшего. Произвели и доставили мебель в оговоренные сроки. Сотрудники подняли мебель в квартиру, оперативно собрали и дали рекомендации по уходу. Отзывы ERGOOD. Всё слаженно и дети в восторге от своей новой детской комнаты.
Юлия

Зробили замовлення дитячих меблів з масиву ясена, дуже якісні, красиві, аромат справжнього дерева. Зручно було скористатися сайтом, оскільки заявка швидко оформляється, компетентні менеджери, все потрібно уточнюють.
Маша

Мій чоловік замовляв ліжко (замовлення 3436 від 13.03.23). Довелося почекати, поки її виготовлять та доставлять. Сподобалася якість виробу: гладенька, відшліфована – краще, ніж на картинці. Інші меблі будемо замовляти в цій фірмі. Сподіваємося, що вона така ж гарна та якісна.
Маргарита

Меблі виглядають дуже дорого і стильно, відразу видно якість продукту. Жодного разу не пошкодувала, що зробила замовлення саме тут, тим більше за таку ціну. Сервіс у магазині на хорошому рівні, доставка швидка.
Анна

Класний магазин. Замовила тут кухню, шафу. З усіх магазинів з дерев’яними меблями у них найшвидша доставка.
Ирина

Відмінний магазин, ввічливий та чуйний персонал, можливість розстрочення, індивідуальний підхід до клієнта. Меблі високої якості, добре упаковані, швидко відправлені в регіон. Дуже задоволена, звертатимуся знову. Дякую!
Алина

Відгуки дерев’яні меблі

Замовляв із цього матеріалу меблі для квартири, для всіх видів кімнат. Матеріал якісний, менеджери привітні, сплатив готівкою під час отримання товару, замовленням задоволений.
Алексей

Дуже дякую менеджеру Михайлу, за чудову рекомендацію кухні з сосни, для нашого будинку. Допомогли нам правильно оформити заявку та не відчувати хвилювання. Усі доставили. Дякую.

Оксана

На сьогоднішній день найадекватніший магазин за цінами на дерев’яні меблі.
Егор

Заказывали в фирме “Ергуд” кухню, остались очень довольны. Эскиз переделывали три раза, но в итоге получилось именно то, что давно хотели. Цена при этом вполне приемлемая, в других магазинах нам предлагали кухни гораздо дороже.
После сборки мебели еще раз убедились, что это именно то, что нам надо) Отзывы ергуд супер! Спасибо менеджеру Александру за тщательный подбор мебели!
Инга

Залишити відгук про меблі з дерева компанії Ергуд

Відгуки про дерев’яні меблі Ergood

Чесні відгуки про компанію Ергуд “Ergood” – З виробництва меблів, стільниць та підвіконь з дерева. Реальний рейтинг покупців 10 з 10 оцінка. Швидкі терміни та якісна продукція!

4.9/5 - (55 votes)